menu Home chevron_right
Eemsdelta

Inschrijvingen Fivelstadtocht loopt goed

Marcel Voorthuijsen | 24 februari 2024

Binnen drie weken na de openingsdatum voor inschrijvingen is al iets meer dan zestig procent van de startbewijzen voor de Fivelstadtocht uitgegeven. Met nu dus al ruim  600 inschrijvingen verwacht de Fivelstadtocht organisatie voor de zomerperiode dat alle 900 startbewijzen zijn verkocht.

Op deze zaterdag van het Open Monumentenweekend 14 September 2024 zijn vele historische gebouwen te bezichtigen alsmede natuurgebieden. Deze Zuidelijke editie van de Fivelstadtocht kronkelt  – afhankelijk van de te lopen afstand – in zuidelijke  richting en rondom het Schildmeer dan wel het Hoeksmeer/Garreweer wandelgebied.

U kunt hierbij denken aan oude smokkelroutes, waterwegen, kerkpaden, handelsroutes en (voormalig) industrie waarbij uiteraard de organisatie de grondgedachte van de tocht niet uit het oog zal verliezen: Fivelstadtocht, het historisch cultureel wandelevenement van de provincie Groningen.

Dat de organisatie de deelnemende wandelaars ook nog de historische context van het hele Fivelingo gebied laat ervaren zorgt mede voor een positieve impuls om aan de tocht deel te willen nemen. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.fivelstadtocht.nl

(bron: Fivelstadtocht)

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play