menu Home chevron_right
Eemsdelta

Klein Ibiza Eemsdelta tijdens Pinksteren 2023

Marcel Voorthuijsen | 3 april 2023

De Pinksterfeesten in Delfzijl kent dit jaar een nieuwe onderdeel: Klein Ibiza Eemsdelta. Op 28 en 29 mei wordt de boulevard 2 dagen omgetoverd tot ‘Het Ibiza van het noorden’. Klein Ibiza Eemsdelta wordt een kleurrijk evenement voor de hele familie bestaande uit een Ibiza markt, live muziek, foodtrucks, kunst, workshops en andere activiteiten.

Klein Ibiza Eemsdelta is een bewonersinitiatief van Amanda de Noord en Ina Zwarts. Zij vonden dat er iets moest gebeuren op de nieuwe boulevard. De gemeente, waaronder gebiedsregisseur Konnie Kamp, was ontzettend enthousiast en kende vanuit de pot voor bewonersinitiatieven subsidie toe. Ook werden Amanda en Ina gekoppeld aan de Pinksterfeesten Delfzijl. Toegevoegd aan het team zijn Siewert van der Zweep, Henk Koetze en John Niks. Met een mix van creatievelingen en ervaren organisatoren hopen zij de gemeente Eemsdelta een prachtig nieuw evenement te bieden met als doel Klein Ibiza Eemsdelta tot een nieuw begrip te maken in de gemeente Eemsdelta.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger of standhouder? Neem dan een kijkje op www.kleinibizaeemsdelta.nl of de Facebookpagina van Klein Ibiza Eemsdelta.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    XL90
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play