menu Home chevron_right
Eemsdelta

Lionsclub Appingedam-Delfzijl en Douwe Egberts in actie voor Voedselbank Eemsdelta

Marcel Voorthuijsen | 17 november 2023

Al enige jaren worden in samenwerking met de Lionsclub Appingedam-Delfzijl DE-waardepunten ingezameld voor de Voedselbank Eemsdelta. Dit jaar is dat voor de 12e keer. Vorig jaar ontvingen ze maar liefst 2.000 pakken koffie. Er werden toen meer dan 1,8 miljoen waardepunten geteld! Hierdoor konden ze de klanten regelmatig een gratis pak koffie of thee meegeven. Dit jaar hopen ze dit fantastische resultaat te overtreffen, en ze zijn al flink op weg. Inmiddels zijn er zo’n 450.000 punten binnen van particulieren, kerken, clubs, verenigingen en bedrijven.

Bij GroenRijk Eemsdelta in Appingedam is deze week de eerste DE-waardepuntenbox geplaatst waar iedereen zijn waardepunten kan deponeren. Dat gebeurde door
André de Vries van Lionsclub Appingedam-Delfzijl, eigenaar GroenRijk Eemsdelta, en Bram van der Krieke van de Voedselbank Eemsdelta. De DE-waardenpuntenbox staat ook bij het Gezondheidscentrum Overdiep in Appingedam, Apotheek Neptunes in Delfzijl en net als vorig jaar op meerdere plaatsen in de Eemsdelta.

Voor actuele inleverpunten zie de facebookpagina van de Voedselbank Eemsdelta. Heeft u nog DE-waardepunten liggen, breng ze gerust of stuur ze op naar de Waddenweg 2 9933 KH Delfzijl. Bram kijkt er naar uit.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Lunchradio
    13:00 - 14:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play