menu Home chevron_right
Agenda Tips

Lustrumeditie Oktoberfest Delfzijl

Marcel Voorthuijsen | 6 oktober 2023

Nu in München het Oktoberfest is afgelopen, kan Delfzijl zich opmaken voor de lustrumeditie van het grootse Oktoberfest Delfzijl op zaterdag 21 oktober in de Eemsdeltahal.  De hal wordt volledig ingericht in Duitse sfeer. Biertafels en bradwurst zullen niet ontbreken. Bezoekers worden aan tafel bediend en bier wordt in grote bierpullen geserveerd.

Het Oktoberfest Delfzijl wordt omlijst met een afwisselend en feestelijk live muzikaal programma. Dit wordt verzorgd door de Limburger Buben & Freunde. Deze 4-mansformatie is al jaren de huisband van de Tiroler feesttent van de Zwarte Cross. Ze zijn een begrip in de volkstumliche muziekwereld en hebben hun sporen verdiend in zowel binnen- als buitenland. Ze zorgen gegarandeerd voor spektakel en brengen de echte Oktoberfest-sfeer.

Daarnaast treedt op de steirische sensatie Ruud Appelhof. Op zijn harmonica weet Ruud een feestje te bouwen en de hele tent op de kop te zetten. Hij treedt op bij de grootste Oktoberfesten en ook in de Tiroler feesttent van de Zwarte Cross. Het programma wordt verder ingevuld door de Getapte Gasten. Zij brengen de beste feestmuziek gecombineerd met interactie en zorgen voor een spetterende feestavond. Buiten zullen bezoekers muzikaal worden opgewacht door Blaaskapel “Kleintje Mina”.

De biertafels moeten worden gereserveerd. Bezoekers kunnen een halve (4 persoons) of hele (8-persoons) biertafel reserveren. Reserveren kan online via www.oktoberfestdelfzijl.nl. Losse kaarten zijn beschikbaar bij Kaashuis van Dijk en Grand Café ’t Lokaal in Delfzijl en bij de ingang Eemsdeltahal vanaf 18:00u. Naast biertafels, kunnen bezoekers ook van te voren een typische Oktoberfest-maaltijd bestellen. Dit betreft Bratkartoffeln mit Speck, Wurst, Zwiebeln und Spiegelei.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play