menu Home chevron_right
Nieuws uit de gemeente

Meedenkavond invulling park noordzijde Campus

Dirk van Nieuwpoort | 23 januari 2024

Heb jij ideeën hoe het nieuwe park aan de noordzijde van Campus Eemsdelta eruit moet komen te zien? Dan is dit jouw kans om mee te denken. Jong Noord, Campus Eemsdelta Groningen en de Gemeente Eemsdelta nodigen bewoners uit de gemeente Eemsdelta uit om deel te nemen aan een interactieve meedenkavond op donderdag 1 februari.

Een park voor iedereen

Deze avond is de vierde keer dat we samenkomen met inwoners uit de gemeente Eemsdelta. Tijdens deze eerdere gesprekken hebben we al veel inspirerende ideeën verzameld, en nu is het tijd om deze verder uit te werken.

Jouw mening telt

Ze zijn benieuwd naar wat jullie vinden. Welke activiteiten moeten er te doen zijn? Hoe groot moet bijvoorbeeld het pumptrack worden? Samen met een architect gaan ze in gesprek over de sfeer in het park, wat er te doen is voor iedereen en hoe het Urban Sports Park vorm krijgt.

Datum en locatie

De meedenkavond vindt plaats op donderdag 1 februari. Inloop is vanaf 19:00, en het programma loopt van 19:30 tot 21:00. We zien je graag in Kabzeël, aan de Dijkstraat 77 in Appingedam.

Aanmelden

Aanmelden kan via campuseemsdeltagroningen.nl/bewonersavond. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.. Met jouw inbreng bedenken we iets moois voor iedereen uit de gemeente Eemsdelta. We kijken uit naar je komst.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    CountryFile
    13:00 - 14:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play