menu Home chevron_right
Agenda Tips

Michiel Megens speelt muzikale voorstelling ‘De Spin’ in Bibliotheek Appingedam

Marcel Voorthuijsen | 27 november 2023

Iedereen wil spelen met de spin, maar ze heeft geen tijd voor haar vriendjes. Waar is ze toch mee bezig? Juist ja! ‘De Spin die het te druk had’ is een interactieve muziekvoorstelling, gespeeld door Michiel Megens. Op donderdag 14 december komt hij met zijn voorstelling naar Bibliotheek Appingedam aansluitend op het Ouder en Kind Café.

Vergezeld door zijn gitaar komt Michiel Megens naar Bibliotheek Appingedam om zijn muzikale voorstelling ‘De Spin die het te druk had’ te spelen. Op een interactieve manier neemt hij kinderen van 2 tot 5 jaar mee in zijn verhaal. Ben je benieuwd of de spin toch nog kan spelen met haar vriendjes? Kom dan 14 december tussen 10:30 en 11:15 uur gezellig langs in de bibliotheek in Appingedam. Aanmelden kan via de agenda op de website.

Ouder en Kind Café

De voorstelling is aansluitend op het Ouder en Kind Café van 9.30 tot 10.30 uur. Logopedist Margreet Doorn is aanwezig. Zij vertelt hoe de spraak- en taalontwikkeling van een baby en dreumes verloopt en hoe dit met boekjes en liedjes ondersteund kan worden. Voor het Ouder en Kind Café hoef je je niet aan te melden. Het Ouder & Kind Café is een ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders met jonge kinderen.

Michiel Megens

Michiel Megens is afgestudeerd onderwijzer, muziekleraar en klank- en muziekregisseur. Sinds begin jaren ’80 schrijft en speelt hij liedjes en muziekvoorstellingen voor kinderen. Daarnaast is hij actief als componist, gitaarleraar, opnametechnicus en muziekproducent. Zijn muzikale voorstellingen ontwikkelt hij in opdracht van diverse organisaties, zoals peuterspeelzalen, scholen en bibliotheken.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play