menu Home chevron_right
Nieuws uit de gemeente

Monster opbrengst Grote Club Actie NEC Delfzijl

Marcel Voorthuijsen | 11 december 2023

De afgelopen maanden konden alle clubs in Nederland de kas weer spekken door zoveel mogelijk loten te verkopen van de Grote Club Actie. Van ieder verkocht lot van €3 gaat er 80% naar de clubkas.

De organisatie van de GCA is bij NEC Delfzijl al jaren in goede handen van Irene v/d Waal, Agnes Krause, Peter Richters en Tamara Schuringa.  Al jaren achtereen lukt het hun de jeugdleden te enthousiasmeren om zoveel mogelijk loten te verkopen.  Voor de topverkopers en teams zijn er door de organisatie leuke prijzen via sponsoring beschikbaar gesteld. Na jaren van steeds oplopende opbrengst lieten ze al wel doorschemeren dat ze ook dit jaar weer lekker op koers lagen voor een nieuw record.

Zaterdagmiddag was het dan eindelijk zover dat de uitslagen en de totaalopbrengst bekend gemaakt kon worden. De topverkopers werden in volgorde van het aantal verkochte loten èèn voor èèn naar voren geroepen om hun prijs en medaille in ontvangst te nemen.  De topverkoper van het jaar was met maar liefst 172 verkochte loten Madelien Richters van de meiden 15. De spanning was in de bomvolle kantine al behoorlijk hoog opgelopen toen de opbrengst van de actie voor de club door Irene bekend werd gemaakt. Een cheque met het waanzinnige recordbedrag van €7694 werd onthuld en overgedragen aan Nicole van der Wielen de penningmeesters van de club. Een luid applaus viel de organisatie en verkopers ten deel.

Het bedrag zal voor een groot deel worden aangewend voor leuke activiteiten en materialen voor de jeugd.  Als dank ontvingen de leden van de organisatie nogmaals een warm applaus en een mooi kerstpresentje uit handen van de voorzitter.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    CountryFile
    13:00 - 14:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play