menu Home chevron_right
Eemsdelta

Mooi dat je er bent!

Marcel Voorthuijsen | 19 juni 2023

Als er meer dan 150 ondernemers/middenstanders in jouw woonomgeving actief zijn. Dan mag je toch verwachten dat er eigenlijk alles ‘om de hoek’ te koop is? Wat blijkt uit een kort onderzoek? Bijna alles is vlakbij / om de hoek en daadwerkelijk te koop.

Gemeente Eemdelta en alle middenstanders hebben de handen in één geslagen. ‘Dat verhaal moeten we toch vertellen? Landelijke online shops lijken wel heel leuk en spot goedkoop.
Maar: als er iets is, heb je dezelfde service?’

Met de campagne ‘Mooi dat je er bent!’ wil de middenstand van Eemsdelta de inwoners voor zich winnen. Alles is te koop in Eemsdelta. En als jij dat lokaal doet dan kan de middenstand doorgaan en blijven er straten met leuke winkels!

‘Mooi dat je er bent!’ is een compliment aan hen die lokaal kopen. En ook een compliment aan de ondernemer die er is met z’n winkel. Het is ook mooi dat hij/zij er is!

‘Mooi dat je er bent!’ is een campagne die je tot in oktober laat zien hoe veelzijdig de kernen zijn, wat betreft bijzonder en gedegen ondernemerschap. Maar ook qua aanbod van winkels, bezienswaardigheden en dingen om te zien, doen, proeven en verwonderen. Of het nu in Middelstum, Appingedam, Loppersum of Delfzijl is.

visiteemsdelta.nl/shoppen geeft een overzicht van actief betrokken ondernemers. Bij hen en vele andere ondernemers liggen gratis mini-magazines met een presentatie van bijzondere ondernemers. Vele ‘Mooi dat je er bent!’ vlaggen in de winkelkernen laten zien dat de ondernemers trots zijn en je welkom heten

Gemeente Eemsdelta ondersteunt ondernemers door ervoor te zorgen dat de centra in Eemsdelta toekomstbestendig zijn. Deze promotiecampagne is mogelijk geworden door een bijdrage uit het Nationaal Programma Groningen voor het compacter en aantrekkelijker maken van de centrumkernen van Middelstum, Loppersum, Appingedam en Delfzijl.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Lunchradio
    13:00 - 14:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play