menu Home chevron_right
Nieuws uit de gemeente

Nieuwe speurroute Damster Wandelingen

Marcel Voorthuijsen | 24 juli 2023

Damster Wandelingen kondigt met trots een nieuwe speurroute aan met de titel ‘De Infiltrant’. Deze route biedt wandel- en puzzelliefhebbers een unieke ervaring om de prachtige omgeving van Appingedam te verkennen, terwijl ze zich verdiepen in een boeiend verhaal vol mysterie en spanning.

Het verhaal

Een undercoveragent met de codenaam ‘Esmée’ is geïnfiltreerd binnen de grootste drugsbende van Noord-Nederland. In het geheim werkt hij al 3 jaar aan deze missie waarvan zelfs zijn collega’s niet op de hoogte zijn. Maar dan slaat het noodlot toe, want de bendeleden ontdekken dat Esmée een agent is. Zijn leven staat op het spel en jij moet hem helpen om zo snel mogelijk alle bewijzen te verzamelen, zodat hij zijn collega’s bij de politie ervan kan overtuigen dat hij niet één van hen is.

Hoe het werkt

‘De Infiltrant’ is ontworpen om je mee te nemen door de historische straten van Appingedam, waarbij je wordt ondergedompeld in een meeslepend verhaal. De route neemt wandelaars mee langs verborgen paden, historische bezienswaardigheden en prachtige landschappen, terwijl ze aanwijzingen ontcijferen en puzzels oplossen.

Damster Wandelingen nodigt iedereen uit om de uitdaging aan te gaan en ‘De Infiltrant’ te ervaren. Voor meer informatie en om de speurroute te boeken, kunt u terecht op onze website www.damsterwandelingen.nl.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    XL90
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play