menu Home chevron_right
Eemsdelta

Oliebollen voor de Parkinson Stichting

Marcel Voorthuijsen | 30 november 2023

Na Betingestaete in Delfzijl en het Ronald McDonald Huis in Groningen heeft de Stichting EemsmondSport Delfzijl ook dit jaar weer een goed doel uitgezocht waarvoor de vrijwilligers zoveel mogelijk oliebollen proberen te verkopen. Dat doen zij net als afgelopen jaar in nauwe samenwerking met en de volledige steun van Avia Farmsum. Dit jaar is gekozen voor de Parkinson Stichting. De oliebollenbakkers staan op vrijdag 29 en zaterdag 30 december tussen 07.00 en 17.00 uur bij het tankstation aan de Duurswoldlaan in Farmsum.

U kunt de actie steunen door middel van het kopen van oliebollen. Via e-mail kunt u aangeven hoeveel oliebollen u graag geleverd wilt hebben. Per zak van zes stuks betaalt u 5 euro. Omdat alle benodigde materialen door diverse sponsors kosteloos beschikbaar zijn gesteld, kunnen ze iedere eurocent van de actie aan de Parkinson Stichting schenken.

Uiteraard is het mogelijk om de stand te bezoeken en daar uw oliebollen te kopen, maar voor de grotere bestellingen is het handiger om dit vooraf bij hun aan te geven. Zou u in dat geval zo vriendelijk willen zijn om uw bestelling voor 15 december aan hun door te geven via nanko.kiel@home.nl of jolandabontrop1@gmail.com ? Het verschuldigde bedrag dient bij aflevering te worden betaald. U kunt uw bestelling ophalen tijdens een van de twee bakdagen. Zij staan op vrijdag 29 en zaterdag 30 december tussen 07.00 en 17.00 uur bij het tankstation van de Avia aan de Duurswoldlaan in Farmsum.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play