menu Home chevron_right
Eemsdelta

Ontmoetingsactiviteiten in de Kajuit

Marcel Voorthuijsen | 30 mei 2023

In De Kajuit aan de Prins Bernardlaan 26a in Delfzijl vinden veel activiteiten plaats gericht op ontmoeten en verbinding. Deze activiteiten worden georganiseerd door zowel professionals als door inwoners zelf. Zo vond er verleden week een bloemschikworkshop plaats met de ouderen van de dagopvang, samen met vrouwen uit het AZC.

Elke donderdagmiddag tussen 14.00-16.00 uur komt de interculturele vrouwengroep samen. Ze organiseren verschillende activiteiten zoals een bingo, bakken en creatief bezig zijn. Komende donderdag 1 juni staan er spelletjes doen op het programma, komt u ook gezellig meedoen? Aanmelden is niet nodig.
Op woensdag 7 juni is er het soep & kletscafé. Dit speciale café is een plek waar verschillende culturen elkaar kunnen ontmoeten. Waarbij kletsen, samenzijn en soep eten centraal staat. Iedereen is welkom om een bijdrage te leveren of aan te schuiven voor een praatje of een kop soep. Er zijn de eerste keer geen kosten aan verbonden, wel een bijdrage in de gezelligheid met elkaar. Het soep & kletscafé  is van 12.30 tot 13.30 uur. Vooraf aanmelden is gewenst. Ook activiteiten als de formulierenbrigade, de weggeefwinkel, samen eten, dagopvang, vrouwenhandwerkgroep en de inloop vinden in de Kajuit plaats.

Nieuwsgierig geworden naar alle activiteiten? Loop dan gewoon eens binnen. Ook als je zelf een leuk initiatief wilt gaan starten. Voor meer informatie of opgave bel naar Cadanz Welzijn, 0597-754024.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Lekker Zondag
    18:00 - 19:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play