menu Home chevron_right
Eemsdelta

Opening nieuwe kringloopwinkel in Delfzijl

Marcel Voorthuijsen | 26 maart 2023

Vanaf zaterdag 1 april aanstaamde heeft gemeente Eemsdelta er een kringloopwinkel bij.  De kringloopwinkel met de naam HOUSE OF ALL is gevestigd in Delfzijl aan de schuitenzand 58.
Nadat een jaar geleden Kans en Kunst haar deuren opende op dezelfde galerij, werd er nog een woning ter beschikking gesteld door woningcorporatie Acantus, voor een initiatief vanuit STIP DELFZIJL om een niet commerciële kringloopwinkel op te zetten.

De ruimtes in de woning zijn door stagiaires van stip en vrijwilligers vanuit het AZC opgeknapt om zo de aangeleverde spullen netjes te kunnen uitstallen. U kunt er terecht voor serviesgoed, kleding voor volwassenen, kinderen en baby’s, ruime assortiment boeken en nog veel meer.

Tijdens de opening, kunt u onder het genot van een hapje en drankje een  kijkje nemen in de verschillende ruimtes, wie weet zit er iets leuks voor u tussen. Kans en Kunst zal ook aanwezig zijn, om samen met de kinderen en volwassenen een blijvende herinnering achter te laten in House of All. Tevens ligt er een klein presentje klaar voor iedereen die tijdens de opening langs komt.

De opbrengsten vanuit de kringloopwinkel komt weer ten goede aan nieuwe initiatieven. De opening zal zijn op zaterdag 1 april as van 13.00 uur tot 15.00 uur. Vervolgens zal de winkel in eerste instantie elke maandag en dinsdag van 13.00 tot 16.30 open zijn. Dit zal nog uitgebreid worden. Wilt u spullen inleveren dan kunt u contact opnemen met 06-23054628
Men kan geen banken of kasten innemen!!!

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    XL90
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play