menu Home chevron_right
Agenda TipsOmroep Eemsdelta

Pinkster Zeedijk Wandeltocht

Pim Feijen | 13 mei 2024

Wandelvereniging Spirit orgaiseert op (Pinkster)zondagmorgen 19 mei in samenwerking met de K.Z,& R,V, Neptunus en het Eemshotel voor de 31e maal de Pinkster Zeedijk Wandeltocht. Deze activiteit is onderdeel van de Pinksterfeesten in Delfzijl.

De deelnemers aan deze bijna 12 km lange tocht worden vanaf het Eemshotel met een touringcar naar de dijkopgang aan het eind van de Robbenplaatweg bij de Eemshaven gebracht. Vanaf daar wandelen de deelnemers terug over of onderlangs de dijk naar het Eemshotel in Delfzijl. Hier staat voor de wandelaars een heerlijk pinksterontbijt klaar. Het is ook mogelijk om alleen aan de te wandeling deel te nemen. Het is wel vroeg op, want de eerste touringcar vertrekt om 07.00 uur vanaf het Eemshotel en de 2e rit volgt rond 7.45 uur.

De eerste wandeling is inmiddels volgeboekt, maar belangstellenden kunnen zich nog inschrijven voor de tweede tocht. Aanmelding via wsvspirit@gmail.com onder vermelding van naam, woonplaats, mobiel nummer. Ook dient u aan te geven of u wel of niet deelneemt aan het ontbijt. Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 18 mei 17.00 u. Voor inschrijfgelden en verdere info kunt u terecht op de website www.wsvspirit.nl.

 

 

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play