menu Home chevron_right
Eemsdelta

Podiumplaatsen voor Showteam Revolution Delfzijl

Marcel Voorthuijsen | 12 juni 2023

De eerste wedstrijd van dit twirlseizoen, die gehouden werd op zaterdag 10 juni jl. in de sporthal te Scheemda, leverde de twirlers van Showteam Revolution Delfzijl geweldige resultaten op. Op het onderdeel 1 baton jeugd 2 basis wist Destiny Habing een bronzen medaille in de wacht te slepen en tevens plaatsingspunten voor  de Provinciale Kampioenschappen te bemachtigen. Karlijn Atzema werd in deze categorie 5e. Beide dames deden ook mee op het onderdeel Dancetwirl. Karlijn werd hier opnieuw 5e en Destiny behaalde een 1e plaats. Beiden scoorden ze voldoende punten voor deelname aan de Provinciale Kampioenschappen. In de categorie

Dancetwirl Junior Basis deden zeven leden van de vereniging mee. Sara van der Veen, Elise Oost en Mancika de Leeuw zien we op dit onderdeel eveneens terug bij de Kampioenschappen in november van dit jaar. Evenals Dewi Rooske en Selin van der Veen in de Senior Basis Divisie. Paris Koorenhof en Natascha Kalkman behaalden als duo in de Junior basisklasse een bronzen medaille. En alsof dat nog niet genoeg was behaalden het duo Sara en Selin van der Veen goud en plaatsing en Elise Oost en Janieke Knez zilver en plaatsing. Het B team werd 2e in hun categorie en het Large team mocht de 1e prijs mee naar huis nemen.

Voor Karlijn Atzema was het helemaal een bijzondere dag. De KNMO-MGD kent de `Star of de Day´ toekenning en deze was vandaag voor haar. De deelnemer wordt dan vooral beoordeeld op uitstraling en enthousiasme. Een flinke opsteker voor Karlijn. Het was een drukke dag voor de meiden en trainsters Brenda van der Broek en Janieke Knez. In totaal leverde Showteam Revolution 22 deelnemers. Moe maar zeer voldaan kijken leiding en leden terug op een sportieve en gezellige dag.