menu Home chevron_right
Eemsdelta

Rotary 100 jaar in Nederland

Marcel Voorthuijsen | 26 mei 2023

In 2023 bestaat Rotary 100 jaar in Nederland. Dat vieren ze met een estafette langs alle Rotary clubs in Nederland. Ze gaan in 2023 van club naar club fietsen, wandelen, rennen etc. Dat zijn in totaal ruim 5.000 km om alle meer dan 500 clubs te bereiken.

Op 27 mei neemt Rotary club Appingedam Delfzijl het stokje over tijdens de Pinksterfeesten in Delfzijl bij het evenement Volle Kracht over de Gracht. Kom naar de gracht in Delfzijl om 13.00 uur en vier 100 jaar Rotary in Nederland mee. De estafette komt die dag vanuit Het Hogeland naar Delfzijl.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen ze dat actief en maken ze dat samen zichtbaar. Zij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Zij zetten zich in voor goede doelen in de regio Eemsdelta, maar ook ver daarbuiten.

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van deze tijd aan te pakken.

 

 

 

 

 

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play