menu Home chevron_right
Eemsdelta

Sinterklaas aangekomen in Delfzijl

Marcel Voorthuijsen | 18 november 2023

Vol verwachting klopten de hartjes van de kinderen die zaterdag in de haven van Delfzijl op de Sint stonden te wachten. Tijdens dat de kinderen met hun ouders stonden te wachten, werden zij vermaakt door dansschool The Legacy en Twirlteam Revolution.

Toen de Sint aan wal met zijn Pieten, werden zij bergroet door wethouder David de Jong van de gemeente Eemsdelta. De bonte stoet ging onder begeleiding van vrolijk muziek richting het centrum. In de Oranjestraat werd door de wethouden en de Sint het Pietenhuis officieel geopend.

Op woensdagmiddag 22 en 29 november en zaterdagmiddag 25 november en 2 december zijn er pieten in het huis aanwezig voor een gezellig (foto)moment met de kinderen. Op deze dagen kunnen kinderen hun geknutselde schoentjes inleveren. De oplossingen van de woordzoeker kunnen worden ingeleverd in de brievenbus van het Pietenhuis. Elke woensdagmiddag is er een prijsuitreiking. Er zijn maar liefst 55 prijzen te winnen en alle kinderen die een schoentje hebben ingeleverd kunnen deze op 2 december afhalen met iets lekkers erin.

 

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Sentimental Journey
    09:00 - 10:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play