menu Home chevron_right
Agenda Tips

Tweede concert Stowaway in Synagoge

Marcel Voorthuijsen | 17 november 2023

De driemans-formatie Stowaway uit Appingedam zal op vrijdagavond 24 november een concert geven in de Synagoge in de Broerstraat te Appingedam. Na het geslaagde concert van verleden jaar, besloten de zangers van Stowaway samen met Stuart Pendrill dit een vervolg te geven. Het drietal zangers bekend uit de folk- en shantywereld zingen al meer dan twintig jaar samen.

Het wordt een mix van folksongs, ballads, seasongs en oldies. Dit doen ze in de hun bekende close harmonystijl met waar nodig begeleiding van gitaar. Samen met Stuart Pendrill, de Engelse Damster, vullen ze het programma. Stuart heeft een keur van liedjes, die prima passen in de opzet van de avond. De titel van het avondprogramma is dan ook niet voor niets ‘Free and Easy’. De toegang is gratis op deze avond, maar er gaat een hoed rond.  Een vrijwillige bijdrage, in de hoed die rondgaat, is mogelijk.

Stowaway, bestaande uit Jan Huttinga, Jaap Tholen en Willy Boon  en als gast Stuart Pendrill,  nodigen u uit om te komen luisteren. De avond begint om 20.00 uur in de Synagoge in de Broerstraat 7 in Appingedam.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Lekker Zondag
    18:00 - 19:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play