menu Home chevron_right
Agenda Tips

Uniek zondagmiddagconcert van het HJSO met We are Blend Music

Marcel Voorthuijsen | 26 januari 2024

Voor de vijfentwintigste keer houdt Lionsclub Appingedam – Delfzijl een benefietconcert met het Haydn Jeugd Strijk Orkest. Dit Klassieke jubileum concert wordt zoals altijd verzorgd door studenten van het Prins Claus conservatorium uit Groningen.

Dit jaar is We are Blend Music daar aan toegevoegd. We are Blend Music bestaat uit 3 dames uit onze regio die elkaar via de muziek hebben leren kennen. Hun motto is: “Music connects people”. Laat dat nu ook de uitdaging zijn bij het samenvoegen van beide muziekstijlen. Want naast het concert van het HJSO en de gezongen nummers van We are Blend Music, gaan ze ook een aantal nummers gezamenlijk uitvoeren. Klassiek ontmoet pop.

Het belooft een muzikaal erg bijzondere middag te worden. Het tijdstip van het concert is  zondagmiddag 11 februari a.s. 14.30 uur. De locatie is in de Kruiskerk aan de Menno aan Coehoornsingel in Delfzijl. Entreebewijzen zijn in de voorverkoop voor € 15,00 verkrijgbaar bij de leden van de Lionsclub en bij  GroenRijk Eemsdelta in Appingedam, Apotheek Neptunus, Makelaardij Kamp & Koolhof en Attfysio in Delfzijl. Verder zijn kaarten te bestellen via appingedam.delfzijl@lions.nl. Ook bij de entree zijn kaarten verkrijgbaar als het concert dan nog niet (zoals vorig jaar) is uitverkocht.

Door de kaartverkoop en diverse sponsoren kan dit concert plaatsvinden. De opbrengst van het concert komt ten goede aan twee doelen: Stichting Leergeld en Varen met ouderen tijdens DelfSail. Voor informatie over dit concert kunt ook terecht op onze website www.appingedamdelfzijl.lions.nl.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Het Zeegat Uit
    11:00 - 12:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play