menu Home chevron_right
Eemsdelta

Vier het Oogstfeest, cq zomer-op-het-veld op het Patrijzenpark in Tuikwerd

Marcel Voorthuijsen | 21 september 2023

De Bewonerscommissie Tuikwerd (BCT) nodigt alle kinderen en hun ouders uit voor een onvergetelijke nazomermiddag vol plezier en activiteiten tijdens het Oogstfeest in het Patrijzenpark in Tuikwerd. Het belooft een gezellige dag te worden voor jong en oud op zaterdag 30 september, van 13.00 tot 17.00 uur. Het Patrijzenpark is een stukje ongerepte natuur gelegen nabij het Patrijzenpad in de Tuikwerd, en biedt een sfeervolle omgeving om te genieten van deze feestelijke middag.

Er is voor ieder wat wils, met diverse activiteiten zoals een springkussen, paardrijden, spannende voorleessessies door Tet. De natuurclub met Ria heeft een standje met appeltaart, koffie en thee en met accessoires te koop. De dames van de regenboog kindertjes hebben diverse lekkere hapjes voor een zacht prijsje. De brandweer laat zien wat er komt kijken bij het blussen van een brand en geeft een kijkje achter de schermen van de jeugdbrandweer.

Iedereen is welkom, en de toegang is helemaal gratis. (deelname wel op tegen risico) Voor de kinderen staat er een verrassing te wachten in de vorm van gratis ijsjes. (zolang de voorraad strekt)

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Lekker Zondag
    18:00 - 19:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play