menu Home chevron_right
Eemsdelta

Week van de Pleegzorg Eemsdelta

Marcel Voorthuijsen | 7 november 2023

Wethouder Pier Prins zette afgelopen zaterdag de pleegouders in gemeente Eemsdelta in het zonnetje. Van 1 tot en met 8 november is de Week van de Pleegzorg. Tijdens deze week staan de pleegouders centraal. Belangrijk, want zonder hen is er geen pleegzorg.

Gratis bezoek MuzeeAquarium

Daarom bedankte de gemeente Eemsdelta alle pleegouders in de gemeente door hen de mogelijkheid te geven gratis het MuzeeAquarium te bezoeken. Vandaag was het zover en wethouder Pier Prins mocht de aanwezige pleegouders een bijzondere dag aanbieden namens de gemeente Eemsdelta.

‘Als gemeente zijn we de pleegouders dankbaar voor het fantastische werk dat zij doen. Zij openen de deuren van hun huis en hart voor kinderen die het zo hard nodig hebben en geven hen een tweede kans op een betere toekomst. Daarvoor verdienen zij alle lof’, aldus Pier Prins.

Pleegouder worden? Vraag dan een informatiepakket aan op Pleegouder worden | Pleegzorg.nl of meldt u aan voor een informatieavond bij Pleegzorg Groningen Hoe kan ik pleegouder worden? – Pleegzorg Groningen

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play