menu Home chevron_right
Eemsdelta

Wethouder Prins opent De Ronde Tafel van Kids2b

Marcel Voorthuijsen | 13 april 2023

Op 13 april opende wethouder Pier Prins van de gemeente Eemsdelta met een muisklik de zogenaamde Ronde Tafel van Kids2b op de locatie OPwierde.

Aan De Ronde Tafel kunnen ouders met elkaar in gesprek gaan over allerlei onderwerpen die te maken hebben met opvoeding en ouderschap. Iedere maand staat één onderwerp centraal en worden deskundigen uitgenodigd om vragen van ouders en opvoeders te beantwoorden.

Het eerste thema van De Ronde Tafel is: het aanvragen van de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst. Het aanvragen van deze toeslag komt heel precies. Voor veel ouders kan dat een lastige drempel zijn. Kids2b heeft Biblionet Groningen gevraagd om ouders hierbij te helpen en zo meteen digitaal vaardiger te maken.

De Ronde Tafel is een initiatief van Kids2b en onderdeel van het project Tel mee met Taal. In het project Tel mee met Taal werkt Kids2b samen met de Gemeente Eemsdelta, Biblionet Groningen en GGD Groningen. Alle ouders in Appingedam zijn welkom aan De Ronde Tafel. De volgende bijeenkomsten zijn op dinsdagochtend 16 mei om 9.00 uur en 11.00 uur, woensdagmiddag 17 mei om 13.00 uur en 15.00 uur en woensdagavond 17 mei om 19.00 uur.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Lunchradio
    13:00 - 14:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play