menu Home chevron_right
Agenda Tips

Winterfair De Boerderij brengt sfeer in donkere dagen

Marcel Voorthuijsen | 5 november 2022

De grote schuur van restaurant De Boerderij in Oosterwijtwerd wordt voor zaterdag 26 en 27 november opnieuw omgetoverd tot een sfeervolle Winterfair.

Bezoekers kunnen er  beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur terecht. Voor een kleine bijdrage in de kosten wordt voor gasten boven de 18 jaar een entree van twee euro gevraagd terwijl iedereen beneden de 18 gratis naar binnen mag.

,,Vanwege het succes van vorig jaar hebben we nu opnieuw een  heus kinderplein ingericht”, vertelt Melissa van Marum namens de organisatie, de eigenaren van De Boerderij. ,,Dat wordt heel erg leuk met sjoelen om prijsjes, verven van houten objecten, eendjes vangen en glittertattoos zetten.  Er komt een regenboogpiet met of zonder Sinterklaas en de kerstman die graag met de bezoekers op de foto gaat.

De Winterfair omvat zeker vijftig kramen. ,,Er is enorm veel belangstelling van standhouders voor de fair’, legt Melissa uit. ,,Een dag na de openstelling van de inschrijving waren we al volgeboekt..”

Onder de standhouders bevindt zich een imker met honing uit de buurt, ,schapenwol en wat daar allemaal van gemaakt kan worden, kerstdecoraties, een kaarsenmaker, vogeltaarten, brocante, koffiehuis de Smederij, kleding en sieraden.

Ter plekke kan men bekers laten bedrukken en het Theevrouwtje komt met allerlei soorten thee en is houten speelgoed te koop. Kortom: een bonte verzameling van leuke, gezellige, interessante en lekkere dingen.

In het restaurant kan men uiteraard terecht voor een hapje en een drankje. Op zondag treedt ook het populaire duo Al Jackson op. Lottie en Erik zijn, zeker in de contreien, ongekend populair.

Wie het leuk vind om in een koets een rondrit door de omgeving te maken kan opstappen op een koets van de familie Prins van de manege Biessum.

 

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play