menu Home chevron_right
Agenda Tips

Winterwarm Appingedam

Marcel Voorthuijsen | 2 december 2023

De historische kern van Appingedam vormt vrijdag 8 en zaterdag 9 december het decor voor Winterwarm Appingedam.

Vrijdag 8 december is van 18.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur in Multifunctioneel Centrum Kabzeël een kerstfair met muziek, modeflitsen, en een prachtige kerststal, verzorgd door Cosis. Het kinderkoor Hooghalen zal eveneens zang ten gehore brengen.

In het kader van één tegen eenzaamheid is  samenwerking met Cadans, Cosis & de Zijlen gezocht. Er komen twee wensbomen in Kabzeël waar de mensen van bovengenoemde organisaties op vrijdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur  hun wensen mogen ophangen. Tijdens de tijden van de fair kun jij ook jouw wens ophangen. Cadans, Cosis en de Stichting Bie Daip gaan een aantal wensen proberen te realiseren.

Achter de Nicolaïkerk komt zaterdag 9 december de wintermarkt tot leven met sfeervol aangeklede kramen. Er is live muziek, straattheater en van alles te doen voor de kinderen.

Etalagewedstrijd

Winterwarm Appingedam heeft een slogan verstopt in de etalages van de Damster winkeliers. Er zijn dertig letters te vinden die samen de oplossing vormen. Vanaf 7 december kunnen formulieren afgehaald worden bij meerdere winkeliers en kan het puzzelen beginnen. De oplossingen kunnen worden ingeleverd bij Imma Mode, NeXT Jeans & Fashion, Damster Boekhandel en bij Kabzeël tot zaterdag 16.00 uur. De prijsuitreiking is om 16.45 in Kabzeël. Voor meer informatie volg ons op Facebook.
  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Black en Blues
    23:00 - 00:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play