menu Home chevron_right
Eemsdelta

Zondagmiddagconcert van het HJSO met Arjan van der Linde

Marcel Voorthuijsen | 28 januari 2023

Al vele jaren organiseert Lionsclub Appingedam – Delfzijl een benefietconcert met als gast het Haydn Jeugd Strijk Orkest. Een prachtig klassiek concert wat verzorgd wordt door studenten van het Prins Claus conservatorium uit Groningen. Dit jaar is daar aan toegevoegd Arjan van der Linde met zijn band. Arjan is oorspronkelijk afkomstig uit Delfzijl, heeft conservatorium gestudeerd in Groningen en treedt momenteel vooral veel op in Duitsland.

Zowel Arjan als het HJSO vinden het een eer en uitdaging om beide muziekstijlen te combineren in één concert. Natuurlijk spelen het HJSO en Vanderlinde hun eigen repertoire. Maar ze zijn de uitdaging ook aangegaan om een aantal stukken samen te spelen. Klassiek ontmoet pop. Het belooft een muzikaal erg bijzondere middag te worden. Ja, ook de dag en het tijdstip van het concert is anders dan andere jaren, namelijk verplaatst naar zondagmiddag 12 februari a.s. 14.30 uur. De locatie is in de Kruiskerk aan de Menno aan Coehoornsingel in Delfzijl.

Entreebewijzen zijn in de voorverkoop voor € 15,00 verkrijgbaar bij de leden van de Lionsclub en bij GroenRijk Eemsdelta in Appingedam, Apotheek Neptunus en Attfysio in Delfzijl. Verder kunt u kaarten bestellen via appingedam.delfzijl@lions.nl  Ook bij de entree zijn kaarten verkrijgbaar als het concert dan nog niet is uitverkocht. Door de kaartverkoop en diverse sponsoren kan dit concert plaatsvinden. De opbrengst van het concert komt ten goede aan drie doelen: Sport4connect, de Voedselbank Eemsdelta en het MJM kindertehuis in Ecuador. Voor informatie over dit concert kunt ook terecht op onze website www.appingedamdelfzijl.lions.nl.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Sentimental Journey
    09:00 - 10:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play